Oficjalne Forum Gildii "Mysterius"
U¿ytkownik
Chcia³bym pomóc niedo¶wiadczonym ninja wiêc dam wam kilka porad. Pierwsza i najwa¿niejsza zasada jest taka: je¶li walicie z ziemi u¿ywaj±c skili i prostych ataków, nigdy ale o nigdy nie walcie mieczem. Zaraz wyja¶niê dlaczego. Co prawda miecz mo¿e zadaje wiêksze obra¿enia i ma napisane ¿e dodaje atak magiczny jest du¿o gorszy od sztyletów. Sam sprawdzi³em , ¿e na 30 lvlu z miecza z zasadzki zabra³em 980 a temu samemu go¶ciowi sztyletami 1670. Miecza u¿ywajcie tylko do walenia z boja. Porada druga: jak szybko siê expic? Mo¿na lurowaæ silniejszym, co jest dobrym sposobem zdobywania exp. ale dagger nadaje siê te¿ do samotnego expa. Trzecia porada : staty: dawajcie 2 zr 1 wital je¶li chcecie byæ dobrzy w pvp. Je¶li dobrzy w expie to dawajcie 2 wital 1 zr. Oczywi¶cie mo¿na daæ po parê pkt w si³e i inteligencjê. Co do skili to polecam dawaæ tak : zasadzka wiruj±cy szybki truj±ca krycie. Albo wiruj±cy zasadzka truj±ca szybki krycie. Oba wyj¶cia s± dobre:) Jakiekolwiek pytania co do tej postaci kierujcie do mnie.
PS: czêsto czytajcie ku bo s± tanie (zasadzka 100k wiruj±cy 70k szybki 10k truj±ca chmura 2k krycie kupisz prawie za darmo)
Ostatnio edytowany przez pein1nagato (2010-03-12 22:01:46)
Hej:)
Gra³am troche daggerem i co¶ tam wiem. Zasadniczo zgadzam siê z tob± ale osobi¶cie za najlepszy skill, zarówno do expa i pvp uwa¿am wiruj±cy sztylet. Skill ten przy umiejêtnym u¿yciu jest niesamowity, je¶li wyko¿ystasz go w momencie padania ofiary to zadaje kilka potê¿nych obra¿eñ ( raz w jednym skillu trafi³y mi siê dwa krytyki:) ). Popieram zdecydowanie sztylety nie dasiê w pe³ni wyko¿ystaæ mo¿liwo¶ci daggera
(zrêczno¶æ) przy u¿yciu miecza
pozdro:)
U¿ytkownik
Wiruj±cy co prawda zadaje do¶æ du¿e obr ale ³aduje siê 25 sekund a zasadzka 15 sekund. Poza tym w pvp np z wojownikiem trudno przewróciæ wroga u¿ywaj± sztyletów. Najczê¶ciej to on przewraca Ciebie poniewa¿ atakuje 4 razy a Ty 7.
wiruj±cy i zasadzka oba te skile s± bardzo dobre i mo¿na zacz±æ od któregokolwiek z nich, jednak osobi¶cie polecam zasadzkê. Zadaj du¿e obr i szybko siê ³aduje.