Oficjalne Forum Gildii "Mysterius"
poprzeklinal bym tu troche ale nie bede.a co ci bylo kopo? przejarales sie pewnie i do szpitala na czyszczenie pluc cie wzieli;] jesli chodzi o mietka pytaj Qare albo Capka bo oni chyba teraz tam koczuja.Keneth pewnie gra ale jakos na forum nie zaglada.jeszcze baybus pewnie jest ale on nie umie sie tym obslugiwac.
Ej zna sie z was ktos dobrze n a kompach.? bo chce kupic dobra kose tak do 3k (najlepiej PC i z monitorkiem zeby sie w tej cenie zmiescic, albo laptopka 18calowke) jakby co piszcie mi na prv bo mam cos na oku i chcialem sie poradzic. ;p;p;p no to tyle narazie
wlasciwie to jeszcze odpoczywam na koszt panstwa a dlaczego szpital? hmm... przez zmeczonych i niewyspanych kierowcow ciezarowek. pospalem troszke ,porozpruwali, pozszywali i tkwie... a jak tam twoja "kosmiczna" praca? pozdro koleszko ;P
JUTRO To DZIŚ
TYLE ŻE JUTRO!
moja kosmiczna praca powoli sie wylania.zostal mi ponad tydzien i musze skupic i streszcyc tylek na niej ;p ale chyba dam rade;] ojoj ty to masz farta z tymi kierowcami.ale wszystko ok??
chyba ok ale rece i nogi zagipsowane. mialem farta jak niewiem (mozna by powiedziec ze whisky mi zycie uratowala) jechalem jako pasazer i pasy puscily a ja wylecialem przez szklo. niestety kolega ktory prowadzil zmarl na miejscu a mnie reanimowali. ale jest ok juz glowa mnie boli jak niewiem co. trzymam kciuki za twoja komete
JUTRO To DZIŚ
TYLE ŻE JUTRO!
ha ha. myśleli że jak mi zabiorą jeden telefon to moi kumple nie przyniosą drugiego chcą mnie odciąć od powietrza?? wystarczy że nie mogę palić. a szlag mnie trafia jak nie wiem... oj już niedługo do domku a tam rozpocznę prawdziwą kurację tytoniowo - alkoholową
dobrze że dają mi lek na "ogłupienie" bo zwariował bym pewnie
Pozdro dla was...
JUTRO To DZIŚ
TYLE ŻE JUTRO!
he he a jak byle do poniedziałku wytrzymać i... ehhhh... już doczekać się nie mogę
to ciągłe ukrywanie się z telefonem żeby mnie nikt nie wydał jest męczące
a donosicieli to tutaj nie brakuje
pozdrooo
JUTRO To DZIŚ
TYLE ŻE JUTRO!