Oficjalne Forum Gildii "Mysterius"
U¿ytkownik
Witam
Jak zapewne wiecie nie mam mnie na metinie od jakichs 3 tygodni, to dlatego ze przestalem grac z rozpaczy Koles prosil mnie o pokazanie mojego eq
na handlu i wszystko nagle znik³o. pomyslalem to koniec, i tak skonczylem gre. Bylo czego zalowac bo byl rib +7 srebrna +7 pieciokatna +7 NNS zelak +7 lwia zbroja +7 ebo +6. ale co sie bede chwalil i tak juz tego nie ma ale pozdrawiam pro gilgie mysterius Pablooo ktory wbil 53 lvl, cherie liderke, qare a takze amoona za podsuniecie dobrych pomyslow na watki. Zycie powodzenia w gildii.
Dawny CrEaTiVeXp 33lv mental
Ostatnio edytowany przez CrEaTiVeXp (2010-04-05 17:02:28)
pitu pitu i tak dalej.nie gadaj tylko dawaj dalej.eq sie wymieni,chetnie pomozemy;p to tylko +7 ;] postac jest,skile sa,lvl wyniesiemy w gore;p i dajesz.
nie zaluj,nie plakaj tylko wracaj.mowie serio.
elo
ej CrEaTiVeXp nie rezygnuj !! zgadzam sie z Pabloo eq to nie wszystko takie rzeczy niestety sie zdarzaja nie daj im sie z³amac
Mysterius bez Ciebie to nie to samo
U¿ytkownik
Macie nowych i lepszych ode mnie ja to nic w prownaniu do kentha.
A co to za ró¿nica czy nowy czy stary?? je¶li przez jakiego¶ z³odziejaszka chcesz zaprzepa¶ciæ godziny spêdzane przy kompie i doskonalenie swojej postaci to powiem Ci ¿a za szybko siê poddajesz, wydropiæ czy kupiæ nowy eq nie jest trudno. A tu nie chodzi o Twoj± postaæ w gildii a o Twoj± osobe.
Wiêc nie rezygnuj tak ³atwo
JUTRO To DZI¦
TYLE ¯E JUTRO!
CrEaTiVeXp nie daj sie prosiæ !! fakt strata eq boli tymbardziej jesli sam je sobie zrobi³es ale nie poddawaj sie
co z tego ze sa nowi ale ma³o kto jest lepszy....Keneth wymiata, nie patrz przez jego pryzmat, ja nie patrze bo on i od mnie jeste lepszy
U¿ytkownik
Do postaci nie powroce ale moge dolaczac nowe posty na forum. Jak chcecie oczywicie.
Nie ma co uparty jeste¶. Ale to twój wybór ale jak nie chcesz wracaæ do starej postaci to zrób sobie now± a jak i tego nie chcesz to na forum zawsze mo¿esz siê udzielaæ bo w koñcu gildia, jak armia o ¿o³nie¿ach nie zapomina He he
JUTRO To DZI¦
TYLE ¯E JUTRO!
kur.wa znowu mi sie na konto wcisneli.lipa jest ze hej ho.wyzyscili mi eq i kase.Takze Crativ nie masz co plakac.ja tez teraz robie przerwe sobie bo mi slabo.ale wroce.narazie nie chce mi sie grac bo nawet nie mam z czym i za co.