Oficjalne Forum Gildii "Mysterius"
Przydatne wskazówki dal droperów...
FMS: dziki łucznik, dziki generał, best specjalista, best kapitan, best. maniak, best. łucznik
RIB: ezotery
Krwawy miecz: ezotery, bo, silni pustynni zawadiacy
Sztylet pięści diabła: ezotery
Marmur polimorfii: w zależności od rodzaju wypadają z niedźwiedzi, szarych alfa wilków, dzikich sługów, ezoterycznych fanatyków, itp.
Lodowa Iglica: zarażeni, ezotery, bo, silni pustynni zawadiacy
Medal konny: małpy
Farba do włosów: Trzeba złowić. Występują w kolorach- czarny, brązowy, czerwony, biały, blond. Można też natknąć się na wybielacz, który przywraca naturalny kolor włosów.
KU, oraz kamieni do ulepszania ITEMÓW: Metiny
złoty klucz: Orki (widziałem jak poleciał z orka wojownika), best żołnierz, best. maniak, best. kapitan
Wachlarz jesiennego wiatru: Człowiek skorpion
srebrny klucz: Skorpion łucznik, skorpion miecznik, pająki, pro hwan czarnego wiatru, Kyuk-Jan Czar. Burzy, wężowy miecznik
Zwój błogosławieństwa: Szkatułka Wodza Orków, Złota szkatułka
Kamień Fundacyjny: Wódz orków
Zbroja dla wojownika na 48 lvl [Blue Scale Plate]:Czerw. Trujące Pająki [W lochu pająków na pustyni], Elit Wodz Ezot
Zbroja dla wojownika na 61 [Dragon God Plate]: Królowa pajków [Loch pająków], węże
Czarna tarcza: Z potworów obok świątyni, węże
Maska: Z potworów obok świątyni
język żaby: Z żab ze świątyni
Kawałek klejnotu: Jak-to czarn. wiatru, Gu-ryung
Instrukcja oswajania konia: Dzikusy, demony
Przewodnik do górnictwa: demony
Zbroje na 54 lvl oraz broń na 65: Szkatulka Wodza Orkow
Ostrze Zbawienia: Loch pająków
Miecz Lat. Maga: Loch pająków
Wielki Miecz: Ezotery
Buty ognistego ptaka: Ezotery
Buty Feniksa: Ezotery
Sztuka Combo: Pająki (na pająkach zdobyłem księgę mistrza Combo. O innych mi nic nie wiadomo)
Shiriken+: Złota Szkatułka/Złota Szkatułka+
JUTRO To DZIŚ
TYLE ŻE JUTRO!
Użytkownik
Wybacz że Cie poprawiam ale miecz lat maga może dropnąć także ze złotej szkatułki, a przewodnik do górnictwa dropnoł mi na dzikusach. Poza tym instrukcja oswajania konia może dropić na BO. To tyle przepraszam że się wtrącam.
Użytkownik
Mogę dopowiedzieć jeszcze że sztylet pięści diabła dropi także na BO a FMS można na przeklętych. Kolego amoon dobrze jeśli dowiem się czegoś nowego będę pisał wszytko wygadam.
Użytkownik
A mogę jeszcze 1 powiedzieć. Złoty klucz mi dropnoł z best łucznika a tego tam nie pisze. sory że pisze tyle postów na raz ale nie zauważyłem tego wcześniej
Użytkownik
heh
mi lat mag z ezo latwego dpropnal
Użytkownik
złoty klucz mi dropnoł z zarażonych
Użytkownik
ja tam do staruszki nie chodzę mam ją gdzieś.Na niczym się jędza nie zna na stos z nią.Zawsze mi mowi ze normalne szczęście a to nie prawda xD czasem sie wszystko udaje czasem nic a ta mi zawsze ze normalne niech spada mi z ekranu!!!